Loading...

Herman van Veen Arts Center is een blog bericht van Yvonne vd Laan-Gedichtenlaantje

Het is altijd zó leuk om te horen dat mijn boeken "Positiefjes" weer ergens zijn uitverkocht. En deze verkooplocatie is en blijft bijzonder:


"Op een mooie Pinksterdag,

samen in de zon" (2015)

stonden Roos Blufpand en ik, na haar mooie optreden in het "Herman van Veen Arts Center" op Landgoed de Paltz in Soest, haar eerste album en mijn boek "Positiefjes" te verkopen.


Herman van Veen gaf toen gelijk aan dat er ook van allebei een voorraadje in de winkel in de Villa mocht blijven liggen. Sindsdien heb ik al regelmatig de verkoopvoorraad van mijn boekjes daar kunnen aanvullen.


En jawel: bij navraag vandaag, bleken ze wéér uitverkocht te zijn! Straks gaat er opnieuw een verzendpakketje boeken naar Soest!


Heerlijk, die fijne herinneringen die dan zomaar ineens weer komen bovendrijven. Het was toen een prachtige dag, mijn moeder was er ook bij, de moeder van Roos ook, en ik ontmoette daar ook weer mijn middelbare-schoolvriendin Astrid Vertuin die met haar gezin naar het optreden van Roos Blufpand was gekomen.

En na afloop heb ik met Mam gezellig bij mijn lieve vrienden van "Het Oude Pakhuis Soest" (Ruud en Gertie Lammertink met hun dochters en de moeder van Ruud) gegeten.

Een dag met vele gouden randjes...


Warme groet,


Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje


Type hier je reactie in...

(Nog) geen reacties
Je moet je eerst aanmelden voordat je een reactie kunt plaatsen

Schrijver

Door Yvonne vd Laan-Gedichtenlaantje
Gepubliceerd Jan. 15

Geef je mening

Hoeveel sterren geef jij dit, hem of haar?
Totaal: (0 stemmers)

Archief