• Image 01

  Alles is liefde, liefde is alles

 • Image 02

  Koetjes en kalfjes...

 • Image 03

  Everything is in your hands!

 • Image 04

  Love your imperfections

 • Image 05

  Just be your beautiful you!

 • Image 06

  Voor jou... want jij bent jij!

Virtueel Podium

WebshopLaat je horen, lezen, zien en voelen...

Op mijn vernieuwde, interactieve website wil ik graag met de mensen om mij heen kunnen communiceren en ik zou het ook heel leuk vinden, dat deze mensen onderling ook weer met elkaar communiceren en zodoende elkaar beter gaan leren kennen, vriendschap sluiten. Ik bied hiervoor via mijn website ruimte in de vorm van een "virtueel podium", waar iedereen die dat leuk vindt gratis gebruik van kan maken. Uiteraard blijft mijn huiskamer van tijd tot tijd dienst doen als "open atelier" en iedereen die persoonlijk kennis met mij wil maken, is en blijft daar van harte welkom.

Wilt u kennis maken met mij, mijn werk, maar ook met anderen die zich hierin kunnen vinden? Meld u dan aan op mijn website en maak een account en een profiel voor uzelf aan! Sluit u aan bij de groepen, of laat uw eigen creatieve kant zien via persoonlijke blog berichten/verhalen/gedichten, of via foto's en video's van uw (kunst-) werken, waarop wij kunnen en zullen reageren. Ik heet u alvast een warm welkom!

Hieronder ziet u het overzicht van handige hulpmiddelen, waarmee het mogelijk wordt het virtueel podium (de website) geheel naar uw hand te zetten.


Virtueel Podium
Meld je ook aan voor het Virtueel Podium en laat je van je creatieve kant zien!

Netwerk
Wie is hier ook?

Laat je horen, lezen en sluit vriendschap met de andere bezoekers van mijn website.

WEBSHOP

Webshop Bezoek mijn webshop met leuke cadeautjes om weg te geven!

SHOP ENTREE

Sponsoring & Donaties

EUR10
Behaald EUR10 van EUR3000
Datum einde: Dec. 31
Voor elk boekje "Positiefjes" dat wordt verkocht, draag ik sinds juli 2013 € 1,= af aan KWF Kanker Bestrijding. Ik ben met deze actie gestart omdat mijn uitgever ziek werd. Helaas is hij in de zomer van 2014 overleden. En ook de opdrachtgever voor wi...

Contact

Yvonne van der Laan (YML)

Schrijfster / beeldend kunstenares / muziekdocente

Westerengstraat 85
6669 BH Dodewaard

T 0488-410239
E info@gedichtenlaantje.com
Gedichtenlaantje op FacebookGedichtenlaantje BlogGedichtenlaantje EvenementenGedichtenlaantje op LinkedinGedichtenlaantje Contact FormulierGedichtenlaantje Shops